Kemencés Falusi Vendégasztal
Falusi Vendégasztal

Hagyományos módon készült füstölt hústermékek

Saját gazdaságunkban tenyésztett sertéseinket vágóhídra szállítás után, helyben dolgozzuk fel Hagyományos módon, sózással és akácfa füstöléssel készül a házias ízű sonka, szalonna, karaj, töltött szűzpecsenye, kolbász és szalámi.

Falusi Vendégasztal

Tartósítószer és egyéb füst- vagy ízaroma mentes

Termékeinket több temelői piacon is bemutattuk már, így nem csak a környékbeli lakosok, hanem a külföldi vendégek is keresik magyar húskészítményeinket.

Falusi Vendégasztal

Kemencés Falusi Vendégasztal - előre bejelentkezéssel

A 2010-es fejlesztéseknek köszönhetően, pályázati támogatással hoztuk létre Falusi Vendégasztalunkat, ahol a látogatók megízlelhetik a kemencében sült házi finomságokat, vagy akár egy hagyományos falusi disznóvágáson is részt vehetnek.

Simon András vagyok,

Több mint 25 éve a családi gazdaságban dolgozom

"Hamisítatlan falusi hangulat, friss levegő, szívélyes vendéglátás, kemence melletti meghitt beszélgetések…" - ezek várják az idelátogatókat. Várjuk vendégeinket sok szeretettel a hagyományőrző Falusi Vendégasztalunkban. A Kemencés vendégasztalunk jellegzetessége, hogy nem étteremként működik, kizárólag előre bejelentkezett csoportokat látunk vendégül (10 fő felett családi ünnepek, céges vacsorák). A menüt vendégeink étlapunk alapján állíthatják össze. Falusias, vidéki környezetben tálaljuk fel a gazdaságunkban megteremelt és tenyésztett alapanyagokból készült ételeinket.

Megkóstolnád a Falusi Vendégasztal kínálatát?

Vélemények rólunk

Találkozz velünk

A gazdaság munkatársai

Több generáció óta a mezőgazdaságban dolgozunk.

Kemencés Falusi VendégasztalMinőségi sertéshús tenyésztés
logo-feher

Ismerj meg minket

Egészséges Élelmiszerek

A Kőszegi tájvédelmi körzet közelében, Bükfürdő közvetlen szomszédságában található szülőföldünk, ez a meghitt kis falu, Bő

>
0
év tapasztalat

1998-óta a gazdaságban dolgozunk