Saját gazdaságunkban tenyésztett sertéseinket vágóhídra szállítás után, helyben dolgozzuk fel Hagyományos módon, sózással és akácfa füstöléssel készül a házias ízű sonka, szalonna, karaj, töltött szűzpecsenye, kolbász és szalámi.
Termékeinket több temelői piacon is bemutattuk már, így nem csak a környékbeli lakosok, hanem a külföldi vendégek is keresik magyar húskészítményeinket.
A 2010-es fejlesztéseknek köszönhetően, pályázati támogatással hoztuk létre Falusi Vendégasztalunkat, ahol a látogatók megízlelhetik a kemencében sült házi finomságokat, vagy akár egy hagyományos falusi disznóvágáson is részt vehetnek.
Simon András vagyok,
Több mint 25 éve a családi gazdaságban dolgozom
Termesztett takarmányunkból a gazdaságban tenyésztett sertések húsát értékesítjük
A saját füstölőnkbe hagyományos módszerekkel, akácfa fűrészporral füstöljük
Így készítjük az ízletes házias sonkát, szalonnát, szalámit, kolbászt, töltött szűzpecsenyét, töltött karajt
Kóstolási lehetőséget helyben is kínálunk nagyobb csoporotok, társaságok részére.
"Hamisítatlan falusi hangulat, friss levegő, szívélyes vendéglátás, kemence melletti meghitt beszélgetések…" - ezek várják az idelátogatókat. Várjuk vendégeinket sok szeretettel a hagyományőrző Falusi Vendégasztalunkban. A Kemencés vendégasztalunk jellegzetessége, hogy nem étteremként működik, kizárólag előre bejelentkezett csoportokat látunk vendégül (10 fő felett családi ünnepek, céges vacsorák). A menüt vendégeink étlapunk alapján állíthatják össze. Falusias, vidéki környezetben tálaljuk fel a gazdaságunkban megteremelt és tenyésztett alapanyagokból készült ételeinket.